Biodoğal için, siz değerli müşterilerimize eşsiz bir lezzet sunmaktan daha önemli birşey yoktur.

 

Bu eşsiz lezzetlerin oluşması için özel bölgelerden, hammadde tedariği sağlıyoruz.

-Ürünlerimiz nereden geliyor?

 

Kıbrıs'dan Keçiboynuzu özü. Manisa'dan Zeytinyağı.

Konya'dan Karadut özü ve Medineden Hurma özü

Afyon ve Kütahya Bölgesinden Çörekotu yağı.

-Soğuk Sıkımın Önemi Nedir?

 

Anadolu'da pekmez üretimi yapılırken ürünler yüksek sıcaklıkta kaynatılarak elde edilir.

Ancak yüksek sıcaklıkta kaynatılan ürün değer kaybı yaşar.

Soğuk sıkım, üretim esnasında ürünlerin vitamin ve mineral değerlerini korumasını sağlayan üretim şeklidir.

Biodoğal olarak ürünlerimizi soğuk sıkım yaparak, vitamin ve mineral değeri yüksek ürün elde ediyoruz.

-Tek bahçe ne kadar önemli?

 

Doğal şartlarda yetişmiş olan ürünlerde standart bir lezzet oluşumu gözlenmez. Aynı bölgede yetişen meyvelerin lezzet farklılığı oluşabilir.

Biodoğal olarak ürünlerimizi toplarken, tek bir bahçeden toplanmış olan ürünleri tercih ediyoruz. Böylelikle karıştırılmış lezzetlerden kaçınıyoruz.

-Neden sürekli taze üretim yapıyoruz?

 

Bazı ürün gruplarında özellikle Keçiboynuzu Özü gibi ürünlerde stokta bekletmek ürünün kalitesini ve akışkanlığını değiştirebilir.

Satış noktalarındaki muhafaza şartları ürünlerin kalitesini belirlemede önemli rol oynar.

Biodoğal olarak ;

Keçiboynuzu Özü,Hurma özü ve Çörekotu Yağı gibi ürünlerimizi aylık peryotlarda sıkımını gerçekleştirip ve dağıtımını yapıyoruz.

Böylelikle müşterilerimize her zaman taze ürün ulaştırıyoruz.

-%100 Doğal

 

Ürünlerimizin içerisinde koruyucu kimyasal ve glikoz şurubu yoktur.

Sizlere %100 doğal ürün ulaştırıyoruz.

Biodoğal ile #DoğallığınTadınıÇıkarın #DoğallıkHerYerdeDoğallıkSeninle